Notícies de l'AVV de Gavà Mar
| Any 2018 - Notícies 16-30 de 46 | Últimes | Posteriors | Anteriors | Primeres | Previsió meteorològica per Gavà Mar
 
Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

La destrossa de la pineda que ha suposat el pàrking 'provisional' creat per l'Ajuntament de Gavà

22 de Juny de 2016

Fa uns dies us vam detallar el pla de mobilitat per a Gavà Mar que l'Ajuntament de Gavà havia preparat per aquest estiu 2016. Per primera vegada, l'Ajuntament de Gavà, analitzava la situació en profunditat i dissenyava un pla en el que afortunadament descartava la implantació de la zona blava-verda que havia previst el 'pla de mobilitat urbana' aprovat per l'Ajuntament l'any 2015.

Una de les mesures 'estrelles' del pla era la creació d'un pàrking provisional per a vehicles entre l'avinguda d'Europa i l'Autovia de Castelldefels (C-31).

Per a l'AVV de Gavà Mar, afavorir l'aparcament d'aquelles persones que venen a Gavà Mar i que volen aparcar correctament, ens sembla una bona mesura i més si tenim en compte que l'espai comprès entre l'avinguda d'Europa i l'Autovia de Castelldefels hi ha diversos punts on la densitat del pins és baixa i són idonis per implantar un pàrking 'temporal' que permeti a la gent aparcar a Gavà Mar sense malmetre la nostra pineda.

L'Ajuntament de Gavà va fer una presentació d'aquest pla a la ciutadania el passat 25 d'abril al Centre Cívic de Gavà Mar, en aquella reunió amb uns 30 asistents, en cap moment es va presentar la ubicació exacta de la parcel·la on es faria aquest aparcament provisional ni es va dir que es talarien més de 200 pins, només es va dir que hi cabrien més de 100 vehicles i que estaria ubicat entre Llevant Mar i l'avinguda del mar i que tindria preus populars de 5 euros per tot el dia i 3 euros per mig dia.

Vam sortir molt satisfets d'aquella reunió i així ho vam fer saber a l'Ajuntament de Gavà ja que per fi s'havia dissenyat un pla per intentar millorar el màxim possible la mobilitat a Gavà Mar durant l'estiu. El nostre sentit comú ens feia pensar que el pàrking provisional ja que com el seu nom diu ... és 'provisional', es faria talant el mínim nombre de pins.


Malauradament, la sorpresa negativa va ser descomunal.


Així era l'estiu del 2015 la pineda escollida per l'Ajuntament de Gavà per fer un pàrking 'provisional':

Des de l'avinguda d'Europa:

Pineda de Gavà Mar on actualment hi ha un pàrking provisional per l'estiu del 2016 (imatge d'agost de 2015)

Pineda de Gavà Mar on actualment hi ha un pàrking provisional per l'estiu del 2016 (imatge d'agost de 2015)

Pineda de Gavà Mar on actualment hi ha un pàrking provisional per l'estiu del 2016 (imatge d'agost de 2015)


Des de l'autovia de Castelldefels (C-31):

Pineda de Gavà Mar on actualment hi ha un pàrking provisional per l'estiu del 2016 (imatge de setembre de 2015)

Pineda de Gavà Mar on actualment hi ha un pàrking provisional per l'estiu del 2016 (imatge de setembre de 2015)


I així ha quedat la pineda després de la tala ordenada per l'Ajuntament de Gavà per fer un pàrking 'provisional':

Pineda talada de Gavà Mar per fer un pàrking provisional per l'estiu del 2016 (15 de maig de 2016)

Cartell de l'Ajuntament de Gavà a la pineda talada de Gavà Mar per fer un pàrking provisional per l'estiu del 2016 (31 de maig de 2016)

Pineda talada de Gavà Mar per fer un pàrking provisional per l'estiu del 2016 (31 de maig de 2016)


Si aquesta destrossa no fos suficient, encara ens va indignar més el següent fulletó que l'Ajuntament de Gavà va penjar a molts llocs de Gavà Mar i que va distribuir a les bústies de les vivendes properes on ens informaven que es tracta d'una aclarida de millora en la que es retiren exemplars però es manté la mateixa superfície de pineda.


Fulletó editat per l'Ajuntament de Gavà sobre la tala de la pineda de Gavà Mar per fer un pàrking provisional per l'estiu del 2016 (maig de 2016)


Un autèntic insult a la intel·ligència dels veïns de Gavà Mar. No ens esperàvem que ens tractessin novament així i ens va doldre molt.

Per fer un pàrking 'provisional' mai s'haurien de talar 160 pins, ni qualificar una tala de 160 pins com 'aclarida de millora on es manté la mateixa superfície de pineda'. Si us plau, ja vam tenir prou a principis d'aquest mil·leni amb totes les mentides i mitges veritats durant l'ampliació de l'aeroport. No en volem més.

Ajuntament de Gavà: "L'aeroport no provocarà contaminació acústica al barri de Gavà Mar"- L'Ajuntament de Gavà informa (Maig 2004)

Revista municipal "El Brugués" (19 de maig de 2004) - El Brugués (19 Maig 2004)

Impressionants declaracions de Bruguers Jardí en el Ple municipal de Gavà (29 abril 2004) - Ple municipal de Gavà (Bruguers Jardí) (29 Abril 2004)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

Quin és l'autobús llançadora a Gavà Mar que posa en marxa l'Ajuntament aquest estiu?

8 de Juny de 2016

Segons la pàgina web de MOHN, l'empresa que gestiona les línies d'autobús L-94, L-95 i Ga-1, aquest autobús llançadora funcionarà: cada cap de setmana i dies festius a Gavà entre el 4 de juny i el 31 de juliol de 2016.

Aquest autobús fa un servei directe (sense parades) entre el pàrking del centre comercial 'Barnasud' i l'avinguda d'Europa de Gavà Mar (molt a prop de l'encreuament amb l'avinguda del mar).

L'autobús funcionarà cada 30 minuts entre les 11h del matí i les 19h de la tarda.

Parada a Gavà Mar del bus llançadora entre Gavà i Gavà Mar per a l'estiu del 2016 (Juny de 2016)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

El pla de mobilitat sostenible per l'estiu 2016 a Gavà Mar dissenyat per l'Ajuntament de Gavà

4 de Juny de 2016

Fa uns dies us vam explicar que l'Ajuntament de Gavà havia descartat la implantació d'una zona blava/verda per aquest estiu 2016 (Tal i com ha anat fent en els darrers estius). Però, la novetat (molt important) és que aquest any han dissenyat (per fi) un pla de mobilitat sostenible específic per Gavà Mar. Un pla amb cara i ulls que pretén solucionar en bona part els problemes de mobilitat que es produeixen a Gavà Mar especialment els caps de setmana dels mesos de juny i juliol.

Aquest pla consta bàsicament de les següents actuacions:

 • Creació d'un aparcament provisional per a més de 100 vehicles en una parcel·la ubicada entre l'autovia C-31 i l'avinguda d'Europa amb preus populars de 5 euros per a tot el dia i de 3 euros per només la tarda.
 • Posada en servei d'un nou bus llançadora gratuït des de davant del Barnasud on hi ha àmplies zones d'aparcament gratuït fins a l'avinguda del mar
 • Millora de la freqüència de la línia Ga1 que uneix Gavà amb Gavà Mar
 • Instal·lació d'un segon mòdul Bicibox per afavorir l'estacionament de bicicletes
 • Increment de la vigilància en l'aparcament dels vehicles amb més efectius i major presència de la Policia Municipal que sancionarà els vehicles mal estacionats
 • Operatiu de 2 grues per afavorir la retirada ràpida de vehicles mal estacionats a Gavà Mar
 • Els vehicles que retiri la grua no aniran fins a Gavà sinó que s'ubicaran en la parcel·la de l'avinguda d'Europa on fa molts anys, s'hi ubicava la policia local i on es votava abans de la construcció del Centre Cívic de Gavà Mar. D'aquesta manera, s'escurça molt el viatge de les grues.

Cartell amb les tarifes del pàrking provisional fet per l'Ajuntament de Gavà a l'avinguda d'Europa de Gavà Mar (29 de Juny de 2016)


Grua de l'Ajuntament de Gavà a l'avinguda del mar (26 de Juny de 2016)


Des de l'AVV de Gavà Mar aplaudim que per fi, s'hagi invertit temps i esforços en analitzar una possible solució als problemes de mobilitat que es viuen a l'estiu a Gavà Mar, aplaudim que aquest pla no es tradueixi en una zona blava/verda i aplaudim que s'incrementi l'oferta d'aparcaments per aquells que volen estacionar correctament.

Queda per veure si realment, es complirà la part del pla que diu que hi haurà dues grues retirant els vehicles mal estacionats, que els agents de la policia local sancionaran a aquells que ho facin als carrers de Gavà Mar i que els Mossos d'Esquadra ho faran amb els vehicles aparcats als laterals de l'autovia C-31 (competència seva).

Evidentment, nosaltres no volem que es multi a la gent, però el que no pot ser és que una minoria de persones acabin provocant greus problemes de mobilitat als veïns de Gavà Mar i a la resta de persones que ens visiten. Per tant, cal que es sancioni aquí de la mateixa manera a com se'ns podria sancionar a nosaltres a qualsevol altre lloc. Durant molts anys s'ha fet la vista grossa i això ha acabat creant una mena de sensació d'impunitat en l'estacionament sobre les voreres, passos de vianants, passeig marítim , ... Finalment, l'Ajuntament de Gavà ha optat per lluitar decididament contra aquesta minoria. En les properes setmanes, en veurem els fruits. Es preveu que pugui haver-hi moltes sancions durant les primeres setmanes, fet que hauria de provocar que el comportament dels incívics canviés completament.

Fotografia realitzada l'estiu de l'any 2006 al carrer de l'Escala de Gavà Mar

Fotografia realitzada l'estiu de l'any 2006 al carrer de l'Escala de Gavà Mar

Fotografia realitzada l'estiu de l'any 2006 al carrer de l'Escala de Gavà Mar

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

Per què no estem d'acord amb la implantació d'una zona blava/verda a Gavà Mar

31 de Maig de 2016

S'acosta un nou estiu i com tots sabeu, s'acosten els problemes de mobilitat que patim amb l'arribada massiva de visitants a la platja de Gavà Mar.

Fa molts anys que hem anat fent propostes a l'Ajuntament de Gavà sobre com millorar aquesta mobilitat de manera que es pugui compaginar de la millor manera possible, per una banda, la nostra qualitat de vida i per altra banda, el lleure dels milers de persones que ens visiten durant l'estiu. Nosaltres sempre hem apostat per la defensa del 'civisme'.

És a dir, disposem de molts quilòmetres de platja, de moltes places d'aparcament, voreres, passeig marítim, ... i el que volem és que cada cosa s'utilitzi realment per allò pel que va ser creada. És a dir, és tan senzill com que els cotxes que vinguin a Gavà Mar, aparquin en els aparcaments i les voreres quedin completament lliures pels vianants (com tota la resta de l'any), els guals han d'estar lliures perquè els vehicles del veïns i veïnes puguin entrar i sortir i els passos de vianants han d'estar igualment lliures. Pel passeig marítim s'hi ha de poder passejar i anar en bicicleta sense trobar cotxes i al lateral de l'autovia no hi pot haver vehicles aparcats per un tema clar de seguretat vial.

Vehicle completament aparcat sobre la vorera a l'encreuament del carrer Cunit i del carrer Garraf de Gavà Mar sense esta multat ni retirat per la grua municipal (Diumenge 14 de juny de 2009)


Vehicles aparcats sobre la vorera mar del carrer Cunit de Gavà Mar entre els carrers Roses i Palamós (19 de Juliol de 2009)


Vehicle aparcat majoritàriament sobre la vorera a l'encreuament del carrer Cunit i del carrer Amposta de Gavà Mar sense estar multat ni retirat per la grua municipal (Diumenge 22 de juny de 2008 - 11:19h)

Les línies d'autobús que circulen per l'avinguda d'Europa: L95 i Ga1 han de poder circular perfectament en ambdós sentits i encreuar-se els autobusos sense cap mena de problema.

Fa uns pocs anys, l'anterior equip de govern de l'Ajuntament de Castelldefels va implantar una zona blava/verda que ha provocat un efecte 'desplaçament' de molts vehicles privats fins a Gavà Mar per tal d'aparcar sense haver de pagar. Això ha agreujat encara més la problemàtica de la mobilitat a Gavà Mar.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Gavà porta anys analitzant la possible implantació d'una zona blava/verda a Gavà Mar i nosaltres ens hem mostrat completament en contra per molts motius. Bàsicament, perquè nosaltres som un barri viu, no estem aquí només una època de l'any, hi vivim tot l'any i no acceptem que durant un període de l'any, haguem d'anar a aparcar a les zones verdes (que no estaran precisament ubicades al costat d'on vivim quasi tots), mentre els que vulguin venir a la platja, puguin i estiguin disposats a pagar, aparquin als llocs on aparquem nosaltres habitualment. No té cap mena de sentit. És el món al revés. I més, quan no tenim cap mena de garantia que no es segueixi produint l'incivisme dels darrers estius ja que molta gent, seguiria aparcant sobre voreres, passos de vianants, el lateral de l'autovia, ... per tal de no pagar.


Aquesta és la proposta inicial de zona blava (pagament per tothom) i verda (gratuïta per residents a tot Gavà, no només Gavà Mar) que incloïa el Pla de Mobilitat Urbana aprovat per l'Ajuntament de Gavà el març del 2015 on quasi només l'avinguda d'Europa seria zona verda i tota la resta de Gavà Mar, zona blava de pagament per tothom


Proposta de zona verda i blava a Gavà Mar inclosa en el Pla de Mobilitat Urbana de l'Ajuntament de Gavà (Març de 2015)


Aquesta és una proposta totalment insatisfactòria pels nostres interessos en global com veïns de Gavà Mar, no mirant-ho en particular cas a cas, sinó en global, com sempre fem les coses a l'AVV de Gavà Mar i així ho hem transmès totes les vegades que hem pogut a l'Ajuntament de Gavà.

Per nosaltres, només seria acceptable una única zona blava que cobrís tot Gavà Mar (banda mar i muntanya de la C-31) i on poguéssim aparcar gratuïtament tots els habitants de Gavà (Gavà Mar i nucli urbà), no que algú divideixi els nostres carrers entre aquells carrers en els que podem aparcar gratis (zona verda) que no serien precisament els que tots voldríem i aquells carrers on tothom hauria de pagar (zona blava) que són en gran mesura aquells carrers on aparquem actualment molts de nosaltres.


Aquest any, finalment i afortunadament, l'Ajuntament de Gavà ha descartat una vegada més la implantació de la zona verda/blava. Els propers dies us explicarem quines seran les mesures alternatives que aplicaran.

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

El parc infantil de Central Mar, per fi, tindrà una font pels petits

25 d'Octubre de 2015

L'abril del 2006, s'iniciava la construcció del parc infantil de Central Mar, ubicat molt a prop del monument de la Vela i del passeig marítim. Era una reivindicació històrica veïnal.

Imatge des de satèl·lit on s'aprecia els elements inicials del parc infantil de Gavà Mar enmig del no res


Una de les moltes mancances que tenia inicialment aquell parc era la manca d'una font d'aigua perquè els més petits poguessin beure aigua i refrescar-se. L'anterior tinent d'alcalde responsable d'aquest assumpte (José Obispo) es va mostrar sempre inflexible en aquest tema i, fins i tot, assegurava que per instal·lar una font pels nens, calia aixecar l'asfalt del passeig marítim.


Han passat 9 anys, unes quantes generacions de nens han anat passant per aquest parc sense tenir una font a l'abast. Finalment, el 17 d'octubre de 2015, vam comprovar que l'Ajuntament de Gavà estava realitzant les tasques d'instal·lació d'una font en aquest parc infantil de Central Mar. Una font que ara ha sigut possible pel canvi en la sensibilitat vers aquest tema del nou equip de Govern municipal sorgit després de les darreres eleccions municipals. La nova tinent d'alcalde responsable d'aquests temes (Rosa Maria Fernández) i l'alcaldessa (Raquel Sánchez) han estat realment sensibles a aquesta deficiència històrica del parc que els vam recordar abans de les vacances d'estiu.


Font que s'està instal·lant al parc infantil de Central Mar (17 d'Octubre de 2015)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

Concedits per 3 estius: Els 4 xiringuitos, els 6 quioscs de gelats/begudes i la base nàutica

26 d'Abril de 2015

Aquest estiu hi haurà alguns canvis en la gestió dels espais que l'Ajuntament de Gavà treu a concessió a la platja de Gavà Mar, ja que recentment s'han celebrat els diferents concursos i el procés posterior d'acceptacions, renúncies o transmissions de les concessions.

Així doncs, si no hi ha cap canvi d'última hora, durant els estius dels anys 2015, 2016 i 2017:

 • Xiringuito carrer Palafrugell: Empresa YAYAN 2015 SCP (cànon anual: 55.100 €)
 • Xiringuito carrer Palamós: Empresa YAYAN 2015 SCP (cànon anual: 55.000 €)
 • Xiringuito carrer Begur: Empresa Iguana Grup SL (cànon anual: 18.000 €)
 • Xiringuito carrer Sitges: Silvia Asensio (cànon anual: 15.500 €)
 • Els 6 quioscs de begudes i gelats: Empresa Iguana Grup SL (cànon anual: 48.876 €)
 • Base nàutica: NOW 07, S.L (cànon anual: 7.801 €)


Banderes a la platja de Gavà Mar (Q de Qualitat, Gavà i Bandera Blava) (10 de Juliol de 2011)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

Per fi, s'ampliarà el parc infantil de Central Mar

26 de Març de 2015

L'abril del 2006, s'iniciava la construcció del parc infantil de Central Mar, ubicat molt a prop del monument de la Vela i del passeig marítim. Era una reivindicació històrica veïnal.

Imatge des de satèl·lit on s'aprecia els elements inicials del parc infantil de Gavà Mar enmig del no res


El parc naixia amb moltes mancances ja que només tenia 4 jocs i no tenia cap tanca perimetral:

Fotografia del parc infantil de Central Mar (Gavà Mar) realitzada el juny de l'any 2006


Fotografia del parc infantil de Central Mar (Gavà Mar) realitzada el juny de l'any 2006


Amb el pas del temps i després de diverses peticions de l'AVV de Gavà Mar, l'Ajuntament hi va instal·lar dos jocs més i una tanca al seu voltant.

Obres de tancament del parc infantil de Central Mar (Gavà Mar) (11 de gener de 2007)


Parc infantil de Central Mar totalment tancat i amb dos nous jocs en la part central (20 de gener de 2007)


Però, el parc es seguia mostrant clarament insuficient per la població de Gavà Mar i per la quantitat de gent que en fa ús durant el període estival. Després de repetides peticions de l'AVV de Gavà Mar, l'anterior alcalde de Gavà (Joaquim Balsera) es va comprometre a ampliar el parc durant el mandat municipal que acabava l'any 2011. Però, finalment aquesta ampliació no es va dur a terme. Però, va reafirmar el seu compromís de dur-la a terme durant el següent mandat (que és el que ara s'està esgotant, ja amb la nova alcaldessa, Raquel Jiménez, que l'ha rellevat a mig mandat)


Avui podem informar que l'Ajuntament de Gavà ha anunciat en nota de premsa que entre els dies 13 i 30 d'abril es duran a terme les tasques d'ampliació del parc infantil de Central Mar. El pressupost és de 24.280,02 euros

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

Aquest és el conveni signat entre l'Ajuntament de Gavà i la Generalitat per fer 2 línies d'ESO a Gavà Mar

15 de Març de 2015

El passat 9 de gener del 2015, l'alcaldessa de Gavà (Raquel Sánchez) i el Director General de Centres Públics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat (Antoni Llobet) signaven el Protocol de colaboració per l'ampliació de l'oferta d'educació secundària obligatòria a Gavà.

En el conveni, ambdues institucions acordaven iniciar els procediments que pertoquessin per disposar de les places escolars necessàries, així com dels espais normatius, que donin resposta a la necessitat de dues línies d'ESO a partir del curs 2017-2018.

Es desencallava així el problema de la continuïtat dels nens que acaben els seus estudis a l'Escola Gavà Mar que estava en stand-by des de que l'octubre de 2010, l'anterior alcalde de Gavà (Joaquim Balsera) signava el protocol anterior amb el llavors Conseller d'Ensenyament, Ernest Maragall

Títol del protocol signat entre l'Ajuntament de Gavà i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya (27 octubre 2010)

Punt del protocol signat entre l'Ajuntament de Gavà i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya en el que s'acorda valorar la necesitat de convertir l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola (27 octubre 2010)

signatures del protocol signat entre l'Ajuntament de Gavà i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya (27 octubre 2010)Aquesta és la NOTA DE PREMSA emesa per l'Ajuntament de Gavà:


Nota de premsa de l'Ajuntament de Gavà sobre la signatura d'un protocol amb la Generalitat per la creació de dues línies d'ESO a Gavà Mar (9 Gener 2015)


Signatura d'un protocol entre l'Ajuntament de Gavà i la Generalitat per la creació de dues línies d'ESO a Gavà Mar (9 Gener 2015)


I aquest és el CONVENI COMPLET:


Protocol signat entre l'Ajuntament de Gavà i la Generalitat per la creació de dues línies d'ESO a Gavà Mar (9 Gener 2015)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

L'Ajuntament de Gavà reordena completament un petit tram de l'avinguda d'Europa

8 de Juny de 2013

Durant el mes de maig de 2013, l'Ajuntament de Gavà ha reordenat completament el tram de l'avinguda d'Europa comprès entre l'avinguda del mar i el carrer de Garraf.

S'han pintat noves zones d'estacionament en cordó en tots dos sentits de la marxa, amb el que es guanyen moltes places d'aparcament


Superfície de ciment instal·lada davant la parada d'autobús de la línia L-95 ubicada a la vorera mar de l'avinguda d'Europa de Gavà Mar (entre l'avinguda del mar i el carrer de Garraf) (15 Maig 2013)


En la vorera mar, s'ha instal·lat una plataforma de formigó davant de la parada d'autobús per impedir l'aparcament dels incívics i facilitar l'accés a l'autobús


Parada d'autobús de la línia L-95 ubicada a la vorera mar de l'avinguda d'Europa de Gavà Mar (entre l'avinguda del mar i el carrer de Garraf) (21 Maig 2013)


En la vorera muntanya, s'ha desplaçat la parada d'autobús, aproximant-la a l'avinguda del mar,malauradament, aquest parada segueix sense tenir ni marquesina ni paperera. Una mancança que ja vam reclamar fa 4 anys a l'Ajuntament de Gavà


Desplaçament cap a l'avinguda del mar de la parada d'autobús ubicada a la vorera muntanya de l'avinguda Europa de Gavà Mar (entre l'avinguda del mar i el carrer de Garraf) que segueix sense tenir ni marquesina ni paperera (17 de Maig de 2013)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

Aquesta és la resolució aprovada pel Parlament per instar a la Generalitat a acceptar els terrenys per fer l'Institut-Escola de Gavà Mar

24 de Maig de 2013

El 21 de maig de 2013, el Butlletí Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar la resolució que va aprovar el Parlament de Catalunya el passat 2 de maig per seguir endavant amb la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola.


Resolució aprovada al Parlament de Catalunya per seguir endavant amb la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola (21 Maig 2013)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

El Parlament de Catalunya aprova per unanimitat instar a la Generalitat a acceptar els terrenys per fer l'Institut-Escola

4 de Maig de 2013

El passat dijous, 2 de maig de 2013, la Comissió d'Ensenyament i Universitats del Parlament de Catalunya va aprovar la següent proposta de resolució que havia presentat ERC el passat mes de febrer a petició de l'AMPA de l'Escola Gavà Mar i de l'AVV de Gavà Mar per a la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola.

Aquesta proposta estava acordada entre ERC i CiU de manera que s'aconseguia un objectiu doble: sortiria aprovada i a més, amb els vots favorables de CiU que és qui ostenta el Govern de la Generalitat i per tant, la farà realitat.


Aquesta és la resolució aprovada. Clicant sobre podeu llegir-la completa:

Proposta de resolució presentada per ERC al Parlament de Catalunya per seguir endavant amb la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola (19 Febrer 2013)

 • El punt a) -l'acceptació dels terrenys- va ser aprovat per unanimitat de tots els partits polítics.
 • Els punts b) i c) -la gestió de l'institut-escola- van ser aprovats només amb els vots favorables de CiU i ERC. La resta de formacions polítiques incomprensiblement es van abstenir.


Vista aèria de l'Escola Gavà Mar amb les obres quasi acabades (Estiu de 2008)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

Notícia publicada sobre la nostra preocupació davant la possible implantació de 'zona blava' a Gavà Mar

28 d'Abril de 2013

El passat 27 de març, l'edició digital del diari La Vanguardia va publicar la següent notícia sobre la nostra preocupació davant la possible implantació de zona blava als carrers de Gavà Mar:


Notícia publicada a l'edició digital del diari La Vanguardia sobre la inquitud dels veïns de Gavà Mar davant la possible implantació d'una zona blava a Gavà Mar (27 Març 2013)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

Les rampes del pont de La Pava estaran tancades per manteniment durant dos mesos

25 d'Abril de 2013

Entre abril i maig de 2013 es duran a terme tasques de manteniment de les rampes del Pont de la Pava per reparar desperfectes de poca importància i repintar els elements metàl·lics. L'accés al pont s'ha de fer actualment únicament per les escales:


Imatge de les rampes del pont de la Pava de Gavà Mar tancades per dur-hi a terme obres de manteniment (14 d'Abril de 2013)


Cartell de les obres de manteniment de les rampes del pont de la Pava de Gavà Mar (14 d'Abril de 2013)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

Notícia publicada sobre l'aprovació al Ple de l'Ajuntament de Gavà de la demanda de conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola

1 d'Abril de 2013

El passat 27 de març, l'edició digital del diari La Vanguardia va publicar la següent notícia sobre la declaració política aprovada per unanimitat al Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà, promoguda per l'AMPA de l'Escola Gavà Mar i que comptava amb el nostre total suport per a la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola:


Notícia publicada a l'edició digital del diari La Vanguardia sobre la declaració política del Ple de l'Ajuntament de Gavà per a la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola (27 Març 2013)

 

 

Comparteix a     Compartir a Whatsapp Compartir a Facebook Compartir a Twitter
Windows Live Meneame

El Ple de l'Ajuntament de Gavà aprova unànimement demandar la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola

24 de Març de 2013

El 21 de març del 2013, el Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà va aprovar per unanimitat la següent declaració política promoguda per l'AMPA de l'Escola Gavà Mar i que comptava amb el nostre total suport per a la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola:


Declaració política del Ple de l'Ajuntament de Gavà per a la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola (21 Març 2013)

Declaració política del Ple de l'Ajuntament de Gavà per a la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola (21 Març 2013)

Declaració política del Ple de l'Ajuntament de Gavà per a la conversió de l'Escola Gavà Mar en un Institut-Escola (21 Març 2013)

 

 

| Any 2018 - Notícies 16-30 de 46 | Últimes | Posteriors | Anteriors | Primeres | Previsió meteorològica per Gavà Mar