Problemes de Gavā Mar
PROBLEMA dels PILONS
ESTIU 2005
 
Descripció del problema:

A principis de l'estiu de l'any 2005 s'ha repetit una vegada més el crònic problema estiuenc de Gavà Mar: milers de visitants venen a gaudir de la platja de Gavà Mar i un reduït nombre d'ells es comporta de manera INCÍVICA aparcant a qualsevol lloc, aquest estiu HAN ARRIBAT A APARCAR DINS DEL PROPI PASSEIG MARÍTIM impedint el pas dels vianants.

La indignació entre els veïns de Gavà Mar és la de cada estiu i una vegada més l'AVV de Gavà Mar ha reclamat a l'Ajuntament de Gavà que instal·li més pilones per evitar aquests comportaments incívics d'aquesta minoria de visitants tant al passeig marítim com a la resta de carrers.

Com que l'Ajuntament de Gavà no actuava, ERC de Gavà ha preguntat per escrit sobre aquest tema i això ha fet reaccionar a l'Ajuntament de Gavà. Però, simplement s'ha limitat a reposar els pilons que barren el pas cap a la platja.

Per a la resta de carrers de Gavà Mar no hi ha hagut ni un sol piló més. En resum: un estiu més d'anarquia amb la vista grossa de l'Ajuntament de Gavà. Una vergonya!

 
Pregunta d'ERC
Pregunta d'ERC a l'Ajuntament de Gavà sobre els pilons del passeig marítim de Gavà Mar (8 de juliol de 2005)
 
Resposta de l'Ajuntament de Gavà
Resposta de l'Ajuntament de Gavà a la pregunta d'ERC sobre el problema de l'aparcament a Gavà Mar (22 de juliol de 2005)