ENVIAMENT D'UNA QUEIXA PER SOBREVOL
 

L'objectiu d'aquest formulari és facilitar-vos la feina perquè ens pogueu comunicar, de la manera més detallada possible, qualsevol incompliment de les rutes aèries que hagueu vist.

La informació que ens feu arribar, la transmetrem a l'OMSA perquè tinguin la màxima informació possible de cada possible incompliment de rutes que es produeixi. Si diversos veïns ens envíeu la informació d'un mateix possible incompliment, vist des de diferents punts del barri, la informació que podrem facilitar a l'OMSA serà molt més detallada. Rebreu un mail amb tota la informació que introduïu en aquest formulari perquè tingueu constància de la informació que ens heu transmès.

Per tant, l'objectiu és obtenir la màxima informació possible dels possibles incompliments perquè la poguem transmetre a l'OMSA i així facilitar-los la feina. Però, per motius de temps, no podrem respondre a les queixes, només les agruparem per incompliments i les farem arribar a l'OMSA.

Per aquest motiu, si voleu seguir obtenint informació directa de l'OMSA, ho podeu seguir fent mitjançant el seu portal o el seu telèfon. Aquest no és cap canal de comunicació substitutïu; és simplement una eina per acumular informació d'incompliments per poder-la transmetre de manera agrupada a l'OMSA en benefici de tots.

 
Informació sobre la queixa
 
Cal informar la data i hora del sobrevol que has vist (no del dia en el que fas la queixa):
 
Dia : Mes : Any :  
 
Hora : Minut :  
 
  
Motiu de la queixa:
 
Descripció detallada :
 
Les teves dades:
 
El teu nom i cognoms :
 
El teu correu electrònic:
 
Lloc concret des d'on ho has vist: