Videoteca de Gavà Mar

Vídeos - DENÚNCIAEn aquesta secció pots trobar ordenats cronològicament (de més recent a més antic) els 7 vídeos de la nostra WEB que són una clara DENÚNCIA del que hem estat patint a Gavà Mar des de la posada en servei de la tercera pista de l'aeroport del Prat: Sobrevols, soroll escandalós i perill constant.

 

 

Principis d'Octubre de 2006 - Aterratges 3a pista
VÍDEO realitzat per un veí de Gavà Mar sobre els aterratges per la tercera pistaVÍDEO realitzat per un veí de Gavà Mar sobre els aterratges per la tercera pista

Aquest vídeo ens l'ha fet arribar un veí de la zona de Gavà Marítima, construïda els anys 60 quan ningú podia imaginar-se mai que quasi 40 anys després algú els construiria una pista en línia recta a les seves vivendes.
En aquest vídeo de 3,5 Mb de grandària el veí recorda alguns dels documents i afirmacions que mai oblidarem a Gavà Mar

 

 

Març de 2005
Animació FLASH: Avions sobrevolant Gavà Mar en aterratges per la tercera pista de l'aeroport del Prat

Animació FLASH realitzada a partir del vídeo rebut d'un veí de la zona del Tropical el febrer de 2005.

 

 

Febrer de 2005
Avions sobrevolant Gavà Mar en aterratges per la tercera pista de l'aeroport del Prat

Aquest vídeo ens l'ha fet arribar un veí de la zona del TROPICAL, es pot observar el continu pas a baixa alçada d'avions disposats a aterrar a la tercera pista de l'aeroport del Prat en configuració EST.

 

 

Aterratges per la tercera pista (2004)

Aquests vídeos estan gravats a la llar d'infants Gimbebé situada al carrer Llançà de Gavà Mar mentre els avions aterraven per la tercera pista de l'aeroport de Barcelona en configuració EST.

Les dades dels sonòmetres no deixen cap mena de dubte. La situació és insostenible.


Vídeo amb avió sobrevolant Gavà Mar i produint 97dB Vídeo amb avió sobrevolant Gavà Mar i produint 102dB Vídeo amb avió sobrevolant Gavà Mar i produint 106dB
 

 

 

Els SIMPSONS a Gavà Mar
Fragment d'un capítol de la sèrie de TV: ELS SIMPSONS

Aquest vídeo és un fragment d'un capítol de la sèrie de televisió ELS SIMPSONS on es parodia una situació semblant a la que vivim a Gavà Mar amb els aterratges per la tercera pista de l'aeroport del Prat.